Входни врати Стара Загора

Как да направим дома си модерен и уютен

За да се чувстваме добре в нашият дом, той трябва да е направен с много вкус и любов. Той трябва да ни предоставя необходимия комфорт, спокойствие и уют. Важно условие да го постигнем е интериора. В него са включени както всички мебели, така и вратите, които ще изберем.

Преди да се насочим към определен модел врати, трябва хубаво да се информираме и да знаем какво точно търсим и искаме, да изберем най-подходящия цвят, съобразен с останалата част от интериора ни.

Как да си изберем врата?

В днешно време има много голям избор както на интериорни, така и на входни врати, избор на цветове и материали. Много подходящ избор за вътрешни врати са тези, които са изработени от HDF плоскости. Крилото на този вид врати е безфалцово и  с рамка от масивна иглолистна дървесина с  пълнеж от HDF оребряване. Предлагат се с обли каси, които обхващат целият зид с первази от двете страни или права фиксирана 10 см каса, с первази само от едната страна. Ако зидът е прекалено широк, може да се използва малка каса с HDF уширение, за да може зидът отново да е облечен изцяло. Стъклото на този вид врати е орнаментно и цяло, което позволява лесна подмяна при счупване.

Пълната окомплектовка на една интериорна врата включва: каса, крило, комплект обли первази (който включва: две дължини и една къса част), метална секретна брава, гумено уплътнение, брава, патрон, панти, ключове, метален насрещник и дръжки.

Gradde Bergedorf SchwedischeEsche 1

Интериорната врата не бива да бъде изложена на прекалено голяма влажност или директно мокрене. За баня е по-подходящо да поставите алуминиева врата.

Преди да се заемете с покупка на интериорна врата, първо си отговорете на важните въпроси свързани с нея. Така ще имате ясна представа какво точно искате. Бъдете уверени, че влагате тези средства в сигурен и качествен продукт.

Call Now Button Обнови бисквитки