Ограда от ковано желязо и жълта входна врата

Подходящи входни врати за къща

Какво трябва да притежава входната врата, за да е подходяща за външни условия? Когато започне търсенето, хората тръгват на оглед по различни обекти, които предлагат всякакви модели. Но много често не си дават сметка какво точно трябва да търсят.

Кои са най-разпространените входни врати?

Най-разпространените входни врати, които се предлагат на пазара са тези, които са изцяло от метал, като има и с MDF панели с различни декорации. Могат да бъдат ламинирани или лакирани. Тези врати са с много добри качества, които ги изстрелват на първите места по продажби и са предпочитан продукт на пазара за блиндирани врати.

Фирмите за врати предлагат много различни модели, но не всяка врата е подходяща за атмосферните влияния на времето. Замисляли ли сте се, че за да са подходящи за къща, трябва все пак да имат някакво защитно покритие, което да е устойчиво на тези външни влияния. То трябва да придаде на вратата издръжливост и устойчивост на влага – това евходна врата за къщатака наречената UV защита. Затова търговците препоръчват, именно тези модели, които са подходящи за такъв тип условия. За да бъде вратата здрава, надеждна и подходяща за къща е много важно да е с UV защита. При покупката ѝ ще получите и инструкции как да я монтирате правилно.

Предпочитани размери

Габаритните размери, подходящи за къща, са: 900/1970 мм и 960/2000 мм. По-големият размер е по-предпочитан, особено когато става въпрос за външна врата за къща. По-подходящите размери за панелни жилищни апартаменти са 900/1970 мм и 860/1970 мм.

Външната врата е важен и основен елемент от всяка жилище, може да се каже дори и лицето на дома. Когато застанете пред една къща и се огледате – важно впечатление оставя входната врата. Затова не трябва никак да я подценявате.

Call Now Button Обнови бисквитки