Дървена интериорна врата

Вратите за вашия дом – серия Efapel

Интериорните врати са много важен елемент за създаването на красив и уютен дом. Те са стилът и завършеният облик на интериора. Ето затова е важно да бъдат подбрани, както с вкус, така и да са достатъчно практични, за да не Ви разочароват след време. Предложенията на производителите са в доста широк аспект, както за материал, така и за покрития, цветова гама, механизми и други. Покритията се делят на нисък, среден и висок клас, като биват:

  • естествен фурнир
  • ПВЦ
  • ламинатно покритие

Какви са материалите за изработка на панелите на интериорните врати:

  • МДФ (плоскости от дървесни частици с плътност на средно ниво)
  • ХДФ(материал от дървесни частици с висока плътност)
  • ПДЧ (Пресовани Дървесни Частици) и врати от естествен дървесен материал.

Накратко ще Ви запознаем с интериорни врати Efapel, новите лидери на пазара, които са изработени от ХДФ материал и покритие от Екологичен фурнир. Те са с модерна визия, красиви орнаменти и цветове, които ще задоволят всеки потребител.

Материал – ХДФ. Поради издръжливостта, начина на преработка на материала, влагоустойчивостта му, то той е най-добрият и удачен вариант за изработка на интериорни врати. С фините си пресовани дървени влакна, които са обработени посредством сухо и горещо пресоване на високи температури, се използват основно естествени смоли и лепила. Касата също е изработена от ХДФ материал, заоблена с первази, осигуряващи стилен и завършен вид на касата от двете й страни.
Интересен факт е покритието на този вид врати. Еко фурнирът, който е много близък до естествения, изпъква с издръжливост и устойчивост на температурни влияния, с висока влагоустойчивост и износоустойчивост.

Моделите Efapel са разнообразни:

дървена интериорна врата стъклени прозорчета ефапел

  • стъклени
  • фрезовани
  • семпли модели за любителите на по-изчистената визия

Цветовете са модерни и луксозни, като биха удовлетворили всеки един каприз. Стъкленият модел се състои от ХДФ панели, между които е поставен цял лист стъкло с матов финиш с дебелина 5 мм, което при евентуално счупване го прави лесно за подмяна. Плътните модели са допълнително оребрени, което им носи здравината и устойчивостта, подсилени и с рамка от масив. Изберете правилното решение за Вашия дом и се доверете на категоричния любимец – серия Efapel.

Call Now Button