Показване на 1–20 от 90 резултата

Във Врати Златев Стара Загора ще откриете голямо разнообразие от висококачествени модели блиндирани входни врати за апартаменти и къщи. Ще откриете отличното решение за Вашето помещение или сграда, без да се налага да правите компромис с качеството за сметка на цената и дизайна. Предлаганите от нас модели са от доказали се на международния пазар производители на врати. Доверете се на изпитания стандарт и качеството, което можем да Ви предложим.

Блиндирани врати на супер цени

Блиндираните врати, които предлагаме са най-добрата защита за всеки дом. Изработени са от МДФ панели, с лаково или ламинантно покритие. Те са здрави и устойчиви като същевременно изглеждат изключително стилно. Предлагани в различни модели и цветове, те ще паснат на всеки интериор и екстериор. Във Врати Златев се предлагат само изпитани модели, отговарящи на всички съвременни стандарти. Благодарение на модерните заключващи системи, Вашата сигурност ще бъде гарантирана. Вътрешната изолация на нашите блиндирани врати ще държи шумовете и студа надалеч. Изборът Ви на блиндирана врата ще допринесе Вашите разходи за електричество да намалеят и същевременно ще Ви осигури комфорта, от който се нуждаете. Отлично решение за Вас.

Метални входни врати от Врати Златев

Изработени изцяло от метал и с различни покрития, те се предлагат на изключително достъпни цени. Качествени и надеждни, металните входни врати са подходящи за всякакъв тип жилища или офиси, като могат да се монтират безпроблемно и за мазе или друг тип помещения.

Входни врати за апартаменти и къщи

  • Независимо дали живеете в апартамент или къща, външните врати от Врати Златев, са перфектното решение за Вас.
  • Те осигуряват максимална защита за всеки тип жилище, готови да Ви служат дълги години.
  • За къщи без навес, чиито врати са изложени на директна светли, ще Ви предложим модели с UV защита.

Доставка и монтаж на вратите

  • От Врати Златев Стара Загора ще Ви предложим бърза доставка и професионален монтаж. Възползвайте се от нашите услуги.

Защо да изберете нас

  • Като директен вносител ще Ви предложим възможно най-добрите цени за входни и интериорни врати.
  • Залагайки на качеството се стремим клиентите ни да бъдат максимално удовлетворени.
Call Now Button