Показване на 1–15 от 48 резултата

Във Врати Златев Стара Загора ще откриете голямо разнообразие от висококачествени модели блиндирани входни врати за апартаменти и къщи. Ще откриете отличното решение за Вашето помещение или сграда, без да се налага да правите компромис с качеството за сметка на цената и дизайна. Предлаганите от нас модели са от доказали се на международния пазар производители на входни врати.

Блиндирани входни врати

Входните врати с ламинат, които предлагаме са най-добрата защита за всеки дом. Те са здрави и устойчиви като същевременно изглеждат изключително стилно. Предлагани в различни модели и цветове, те ще паснат на всеки интериор и екстериор. Във Врати Златев се предлагат само изпитани модели, отговарящи на всички съвременни стандарти. Благодарение на модерните заключващи системи, Вашата сигурност ще бъде гарантирана. Вътрешната изолация на нашите блиндирани входни врати ще държи шумовете и студа на далеч.

Метални входни врати от Врати Златев

Изработени изцяло от метал и с различни покрития, те се предлагат на изключително достъпни цени. Качествени и надеждни, металните входни врати са подходящи за апартаменти и къщи, като могат да се монтират безпроблемно и на в мазе или друг тип помещения.

Входни врати за апартаменти и къщи

Независимо дали живеете в апартамент или къща, входните врати от Врати Златев, са перфектното решение за Вас. Те осигуряват максимална защита за всеки тип жилище, готови да Ви служат дълги години. За къщи без навес, чиито врати са изложени на директна светли, ще Ви предложим модели с UV защита.

Доставка и монтаж на вратите

От Врати Златев Стара Загора ще Ви предложим бърза доставка и професионален монтаж.

Защо да изберете нас

Като директен вносител ще Ви предложим възможно най-добрите цени за входни и интериорни врати. Залагайки на качеството се стремим клиентите ни да бъдат максимално удовлетворени.