Показване на 1–20 от 89 резултата

Във Врати Златев Стара Загора ще откриете голямо разнообразие от висококачествени модели блиндирани входни врати за апартаменти и къщи. Ще откриете отличното решение за Вашето помещение или сграда, без да се налага да правите компромис с качеството за сметка на цената и дизайна. Предлаганите от нас модели са от доказали се на международния пазар производители на врати. Доверете се на изпитания стандарт и качеството, което можем да Ви предложим.

Блиндирани врати на супер цени
Блиндираните врати, които предлагаме са най-добрата защита за всеки дом. Изработени са от МДФ панели, с лаково или ламинантно покритие. Добавихме към нашия асортимент и врати изработени с каменен фурнир и композитни панели, които са идеални за външните промени на времето. Те са здрави и устойчиви като същевременно изглеждат изключително стилно. Предлагани в различни модели и цветове, те ще паснат на всеки интериор и екстериор.
Във Врати Златев се предлагат само изпитани модели, отговарящи на всички съвременни стандарти. Благодарение на модерните заключващи системи, Вашата сигурност ще бъде гарантирана. Спокойствието на семейството Ви е безценно, затова ние сме се погрижили за това. Механизмите за заключване на блиндираните врати, притежават активни и пасивни шипове. Те правят вратите ни невъзможни за измъкване от пантите на касата. Ключалките работят независимо, а отвътре притежават и скрито от външните погледи резе, което допълнително подсигурява входната врата.

Вътрешната изолация на нашите блиндирани врати ще държи шумовете и студа надалеч. В сърцевината на техните крила е поставена минерална вата или полистирен, както и метално оребрение. Изборът Ви на блиндирана врата ще допринесе Вашите разходи за електричество да намалеят и същевременно ще Ви осигури комфорта, от който се нуждаете. Отлично решение за Вас.

Метални входни врати от Врати Златев
Изработени изцяло от метал и с различни покрития, те се предлагат на изключително достъпни цени. Качествени и надеждни, металните входни врати са подходящи за всякакъв тип жилища или офиси, като могат да се монтират безпроблемно и за мазе или друг тип помещения.
Металните врати предлагани от нас отдавна надминаха скучните врати, които сте свикнали да виждате. Тяхното превъзходство не е само с оглед на външния им вид, но определено е забележимо и в качествените им характеристики. Можете да ги разпознаете под наименованията Уют и Комфорт. Имат тристранно 12 точково заключване, устойчиви покрития.

Входни врати за апартаменти и къщи

Независимо дали живеете в апартамент или къща, външните врати от Врати Златев, са перфектното решение за Вас.
Те осигуряват максимална защита за всеки тип жилище, готови да Ви служат дълги години.
За къщи без навес, чиито врати са изложени на директна светли, ще Ви предложим модели с UV защита.
Предлагаме такива входни врати, както при металните, така и при блиндираните модели. Осигуряваме на клиентите си безкомпромисно качество с гаранция!

Доставка и монтаж на вратите

От Врати Златев Стара Загора ще Ви предложим бърза доставка и професионален монтаж. Възползвайте се от нашите услуги.
Не пропускайте да се възползвате от периодичните ни промоции!

Защо да изберете нас

Като директен вносител ще Ви предложим възможно най-добрите цени за входни и интериорни врати.
Залагайки на качеството се стремим клиентите ни да бъдат максимално удовлетворени.
Изборът ни от модели постоянно се обновява, с единствената цел – да можем да предложим най-новото на пазара, съобразено с Вашите очаквания за модерни, сигурни и устойчиви врати и то на конкурентни цени!

Call Now Button Обнови бисквитки