Показване на 1–20 от 212 резултата

Врати Златев Стара Загора предлага интериорни врати с отлично качество, подходящи за всяко жилище и офис. Богатото разнообразие от модели Ви дава възможността да намерите това, от което имате нужда. Благодарение на цените ни без конкуренция, ние сме един от лидерите на пазара.
Нашите интериорни врати се характеризират с перфектно качество, което е гаранция за дълъг живот и безпроблемна експлоатация. Елегантният им и стилен дизайн ги прави подходящи за всеки тип интериор. Убедете се сами в огромното разнообразие, като разгледате предлаганите от нас модели в различни цветови палитри.

Интериорни врати Gradde
Синоним на качество, те са създадени по специална технология, гарантираща здравина и устойчивост. Интериорните врати Gradde са едни от най-елегантните и стилни модели, които можете да намерите. Предлагаме ги във всевъзможни разновидности – със стъкло и без, различен пълнеж, в богата палитра цветове. Заоблените форми на Gradde гарантират максимална безопасност както за възрастните, така и за малките деца. Покритието на вратите е изключително качествено и устойчиво, произведено по най-модерна технология.
Неговите качества допълнително правят HDF материала още по-здрав.

Graddex Klasse A+;
Graddex Klasse A++;

Интериорни врати Gama
Чешките интериорни врати Gama са перфектното решение за Вашият дом или офис. Вариантите, в които се предлагат, са изключително разнообразни – със стъкло, с фрезовка, плътни. Те са предпочитани заради перфектния баланс между цена и качество. Можете да ги поръчате в цветове като светъл и Златен дъб, Сив Кестен, Перла, Венге и Бреза.
Материалът вложен в крилата им е 2 бр. HDF, който е подсилен с рамка от дървесина и допълнително оребряване, отново от HDF. Крилата са влагоустойчиви и здрави, както и добре изолират външните шумове и температурните разлики. Покритието е ламинирано – 3D PP (полипропилен). Още едно предимство е посоката на отваряне, то е според удобството на клиента. Това е характерно за безфалцовите врати.
Интериорни врати Efapel
Полските ни представители, в лицето на Еfapel, имат перфектна изработка от HDF материал, комбиниран с устойчиво покритие от Еко фурнир. В неговите характеристики влизат влагоустойчивост и търпимост към температурните влияния, както и висок клас износоустойчивост. Предимство при предлаганите модели със стъкло от серията, е допълнителното вътрешно оребрение на крилата. Облата форма на касата радва окото, заедно с предлаганите плаващи первази, които допълват чудесно външният вид на вратите.

Интериорни врати на лизинг

Предлагаме Ви възможността да закупите мечтаните от Вас интериорни врати и на изплащане.
Така отпада нуждата от дълго чакане.
Можете сами да изберете периода на кредита и големината на месечните вноски според Вашия бюджет.

Доставка на интериорните врати

Разполагайки с големи налични количества Врати Златев Стара Загора, ще изпълни доставката максимално бързо.
Така няма да се налага да чакате излишно.
При нужда от Ваша страна, ще Ви свържем с професионалисти за вземането на точни размери и извършването на монтажа.

Врати Златев Стара Загора

Ако търсите високо качество на ниски цени, сте попаднали на точното място.
Поддържайки постоянна наличност, можем да Ви предложим разнообразието, от което имате нужда.
Като директни вносители на врати ще Ви предложим супер ниски цени.

Call Now Button Обнови бисквитки