Блиндирани врати

Блиндирани врати – сигурността на домът ни

Изобретението, измислено през вековете, което пази домът ни е входната врата и ключалката. Несъмнено историята на този вид защита е претърпяла доста промени във времето. Навярно първоначално блиндираните врати са представлявали просто клони поставени на отвора на пещерата, но прогресирали до наши дни, те подсигуряват нашето спокойствие и уют.

Сигурност и съвременни технологии

Добре е да се знае, че 100% защита срещу разбиване от опитни крадци не може да се осигури. Но съвременните технологии на производство могат да усложнят и забавят доста отключването и разбиването на самата врата. Едни от най-масовите и сигурни блиндирани врати, предлагани на пазара са тези на Врати Златев Стара Загора. Освен, че са изработени от метални листове с различна дебелина, повечето предлагат и по няколко независими заключващи устройства, както и стационарни шипове от двете страни на крилото, различни видове изолация, както и прекрасни интериорни предложения. Касите им са от масивни прахово боядисани метални листове. В повечето случаи са регулируеми, което е удобство за потребителите. Възможно е при някои модели и допълнително обличане на касите с декоративни первази, за по-голяма красота .

Добре е да се отчете, ако външната врата ще е за къща, защото в този случай е препоръчително да има UV защита, във връзка с външните атмосферни влияния. При нужда от по-сериозна защита влиза тежката категория на бронебойните врати, които са пожароустойчиви и издържат на куршуми.

Фирмите за врати в страната ни може да отговорят на всяко изискване от страна на потребителите .

Call Now Button Обнови бисквитки