винтидж тапет на врата дизайн

Декорации при интериорните врати

Обновете интериора бързо и евтино като използвате нестандартен дизайн. Има много идеи, при които дизайнът на вратите се вписва добре в интериора и придава на помещението логическа цялост.

Изработването на собствен дизайн на интериорната врата е не само лесен начин за промяна на жилищното пространство, но и чудесна възможност за премахване на малки недостатъци, появяващи се с времето. Накратко ще разгледаме основните принципи на такива довършителни работи и предоставяме някои интересни и достъпни идеи. Към момента на пазара се предлагат разнообразие от материали подходящи за интериорна декорация.

Класически тапети

интериорна врата с декорация от тапет с дървета

Класическите тапети са полезни както за стени, така и за други оригинални решения, включително декорация на врати. Не е нужно да отделяте много време и пари за завършване на такъв проект. Можете да изберете правилния стил сред много различни модели модерни тапети.

Ако ще обновявате интериорни врати със собствените си ръце, би било от полза да се снабдите с правилните материали. За тапетите е полезно да изберете по-скъпи продукти, защото с евтините опции по-трудно се работи и крайния резултат няма да е удовлетворяващ. Струва си да обърнете нужното внимание на качеството на лепилото. Може да обновите цялостно крилото на вратата или частично да го декорирате.

Може и да се насочите към безфалцовите, скрити врати и различните им видове. Те неслучайно се наричат още “тапетни врати“. Чрез тях може да сътворите интересен интериор, който да е в пълна хармония. Струва си да се запознаете с особеносте им и предимствата, които носят.

Течен тапет

Универсален начин за декорация на стари интериорни врати е течният тапет. Чрез него можете да пресъздадете изображения с невероятен модел на повърхността. Ще са Ви необходими следните материали и оборудване: алкиден грунд или бяла шпакловка на основата на масло, суха смес за тапети, комплект различни размери шпатули, валяк, цветно покритие и прозрачен лак. Основен техен недостатък е, че не трябва да се използват в помещения с голяма влага. Материалът е податлив при излагане на влага и може да се отлепи.

Огледало

Друг интересен начин за прекрояване на врати е поставянето на стъкло и някакви огледални елементи. По този начин Вие визуално ще разширите пространството на апартамента и ще да го направите да изглежда по-просторен. Днес акрилните панели с амалгама също са много популярни.

интериорна врата с огледало

Напоследък “винтидж” стилът набира популярност. Използва се за украса на хола, спалнята и други жилищни помещения. Ретро дизайнът на такъв интериор създава уютна и домашна атмосфера. Този стил е в състояние да “съживи” старите врати и придаде уникален чар на пространството на апартамента.

Call Now Button Обнови бисквитки