Интериорни врати от Врати Златев Стара Загора

Интериорни врати за всяка стая и тяхното предназначение

Интериорните врати във всяка стая на жилището имат различно предназначение. Например, холните врати почти винаги имат стъкло. Защо ли е така? Има много традиционни причини това да е така: за да може да влиза повече светлина, за да изглежда по-просторно и разбира се, да е по-красиво и интересно. Именно хола е помещението, в което човек прекарва най-много време. Това е мястото, в което всичко заобикалящо трябва да ни харесва, да е достатъчно уютно направено с много вкус така, че да ни доставя спокойствието, от което имаме нужда.

Интериорни врати за спалнята

Затова пък предпочитанията за интериорна врата на спалнята е доста по-различно, според това колко дълбок е сънят. Една трета от живота на човек преминава в спане. Някои хора не могат да мигнат, ако чуват дори и най-малкият шум от съседната стая от телевизора, защото на някой друг пък не му се спи и т.н. В такъв случай за предпочитане е вратата да бъде, колкото е възможно по шумоизолирана и модела да е плътен. За да не може нищо да смути съня им. Все пак сънят е много важен физиологичен процес. За тези, които спят дълбоко и нищо не може да ги смути, могат да си позволяват да сложат интериорна врата със стъклен орнамент, разбира се непрозрачен. Все пак спалнята е най-интимното място от жилището, в което човек може да си почине от напрегнатия ден и да възстанови работоспособността на организма с енергия за следващия ден.

bedroomdoor

Интериорни врати за кухнята

Кухнята е помещението, където основно се приготвя храна, но може да служи понякога и за развлечение. Това я прави едно от най-посещаваните през цялото денонощие. През вратата на кухнята се минава най-малко три пъти на ден, а понякога и през часове или минути. Затова функционалността на вратата е от голямо значение. Един от най-съвременните и практични варианти е да се постави плъзгаща врата, стига да има практическа възможност да се монтира на даденото място. Така вратата няма да ви пречи, без да се налага да затваряте и отваряте постоянно. А само когато сте се развихрили в кухнята и същевременно искате да предпазите от миризмата останалата част от къщата.

Серия Ефапел са подходящи за всеки дом, предвид отделните му помещения. Затова не се колебайте да импровизирате и да създадете уюта и комфорта, за който мечтаете!

Call Now Button