Стопер разположен на под

Какви стопери са подходящи за вратите?

Както всеки от нас знае стоперът е изключително важен аксесоар към всяка една врата, като не е никак за подценяване. И в повечето случаи това е последното, за което се сещаме след избора ни на врата, поръчка и монтаж.

Стопер – малка, но важна част

Но все пак е много важно да се постави, защото след това за в бъдеще време ще ни спести допълнителни разходи и главоболия, които могат да се създадат след неговото отсъствие. Защото е необходимо да има стопер зад всяка интериорна врата, за да предпази стената и вратата от нараняване. Особено, когато тепърва сме си завършили ремонта, боядисали сме стените и накрая едно леко невнимание може да ни създаде допълнителни неудобства. Вместо това да се радваме на красотата, която сме създали със собствени и на семейството усилия. Като в този случай не само стената предпазваме, но предпазваме от нараняване и самото крило на вратата. В днешно време има изключително богата и разнообразна гама от стопери, които се предлагат в повечето магазини. Да не кажем, че вече в почти всеки магазин може да ги намерим.

Стопер за врата

Видове стопери за врати

Първият вид стопер, който е изключително често срещан е така нареченият подов стопер. Този вид стопери се прикрепят долу за подовата настилка. Като има вид на топка, колона или друг вид, като спрямо цвета се предлагат различни цветови гами.

Следващият вид е стенния стопер. При този вид стоперът се монтира на стената спрямо разположението на дръжката на вратата и по този начин предпазваме стената си от нараняване. Също така трябва да имаме предвид, че се предлагат и различни видове стопери, които са в най-различни форми и за най-малките членове на семейството, които да им създават атмосфера и превличат вниманието. Затова и при избора на стопер трябва да се съобразим каква е стаята – детска, кухня, хол, за да има възможност вида, цвета и стила на стопера да отговаря на стила ни на нашият дом. Съответно не забравяйте и работното си място. Наред с избора на интериорни врати за офиса, е нужно и да помислите за най-подходящите стопери за тях. Те трябва да са напълно съвместими с бизнес интериора.

Call Now Button Обнови бисквитки