Интериорна врата за офиса от Врати Златев

Избор на интериорна врата за вашия офис

При избор на интериорна врата за вашият офис трябва да се съобразите с по-деловия стил на обкръжаващата ви среда, именно заради това изберете врата с прави форми и по-изчистен дизайн и цвят. Перфектни за тази среда, биха били безфалцовите видове врати, които остават скрити елегантно в стената.

Заложете на врати, при които прозорците са с матови стъкла или такива, през които да не се вижда вътре, а в същото време да влиза и светлина. Също така може да изберете изцяло плътна вътрешна врата без стъкла или такава само с фрезована фигура върху нея. За офисни помещения освен стандартните HDF врати може да си поръчате и стъклена врата. Тя стои също толкова стилно, колкото и другите врати. Просто трябва да е съобразена с интериора ви и с това, че ако вече има поставени други врати около вашата трябва да се доближава по стил и цвят до тях. Като цветове са много подходящи сивия цвят, белия, както и врати в тъмната гама – венге.

Страхотен избор са и вратите, които имат по-безшумно затваряне, за да предотвратите постоянния шум от трясък на врата. Интериорната врата, която изберете трябва да подчертае деловия стил на вашия офис. Не би изглеждало добре да изберете интериорна врата с много шарки, различни цветове стъкълца и други елементи от такова естество, които биха се вписали добре в домът ви, но не и на работното място.

Няколко примера за интериорни врати подходящи за офис

Интериорна врата за офиса от Врати Златев

Ето, тази врата е комбинация от прави форми и стилен цвят с матови стъкла.

Офисни интериорни врати от Врати Златев

Същия стил на форми разположени хоризонтално в цвят, който се съчетава с почти всеки интериор.

Стъклена врата за офиса от Врати Златев

Друг пример за стилна врата е тази стъклена врата с матов елемент. Стои чудесно в офиси и придава чувство за пространство и светлина в помещението. Стъклената врата може също да се поръча с бранд върху нея. Може да е с различен принт, но естествено отново трябва да не се прекалява с цветовете и шарките по нея.

Офисни стъклени врати от Врати Златев

Тази е подходяща, защото по нея няма много различни елементи, обрана е от към цветове и изглежда стилно и красиво.

Спазвайки някои от правилата за подбор на врата за вашия офис си гарантирате да намерите или поръчате подходящата вутрешна врата и да подчертаете вашия стил и офис.

Call Now Button