Панелни блокове

Каса Панел – перфектното решение за лята метална каса!

Често срещан проблем при панелните жилища е наличието на лята метална каса, която е вградена в конструкцията на самия апартамент. Когато стане време за ремонт и смяна на врати, собствениците на тези жилища се изправят пред въпроса, дали да къртят лятата метална каса или да я „облекат” с каса Панел, която остава като единствен вариант, ако не плануват сериозни ремонти.

Ако изберете пълно премахване, с цел да се отървете веднъж завинаги от този проблем, се подгответе за сериозно почистване и допълнителни довършителни дейности. Затова най-добрият момент да се кърти такава каса е, когато сте предприели голямо обновяване, обхващащо и пода, тъй като лятата метална каса е „излята” и вкопана вътре в бетона.

Как се прилагат касите Панел?

Варианта за каса Панел, спестява всички тези главоболия свързани с къртене и доизмазване, като просто обхваща вкопаната каса от метал. Касите носещи името – Панел, предвидено, са изработени по-тънки, за да не се отнема много от светлия отвор, а именно само 3 см. На външен вид те изглеждат по абсолютно същия начин като стандартна входна врата, с тази разлика, че стационарният перваз е с ширина 5 см. и дебелина 3,6 см., за да може да поеме тежестта на крилото без проблем.

Касите с крилата се предлагат в габаритен размер 940/210 см. За да научите повече разгледайте цялата информация, относно възможностите, които дават касите Панел, в сайта или попитайте директно нашите служители.

Схема каса панел

Кои входни врати предлагат каса Панел?

Предлагаме Ви да погледнете нашите красиви предложения за точно такива случаи – входни врати с ляти метални каси, това са именно представителите от серия Хармония. Предлагат се два модела в цветове – Савана и Черна перла. Касата работи на същия принцип като при вътрешните врати с разликата, че входната врата се монтира на щок, т.е. има „перваз” само от едната страна на зида. Касата и крилото са с дебелина 5 см, като към самата врата се предлага обличане за по-завършен вид. Хубавото, е че в комплекта има и Г-образна лайсна, която влиза в помощ при направата на праг. Можете да го изградите според желанието си. Научете повече за видовете прагове и тяхната функционалност.

Пазарът днес може да предложи решение и вариант почти за всичко. Лятата метална каса е била проблем дълго време, до появата на иновативното решение – каса Панел и серия Хармония. Ако притежавате имот с такава каса, вече не е нужно да го разбиете целия и да преминете през основен ремонт, само за да смените интериорните или входната си врата.

Каса Панел Картал

Call Now Button Обнови бисквитки