Кафява входна врата

Врати от масивен дъб или бор

Искате ли да промените дома си? За да е по-уютно, удобно и топло? Тогава се нуждаете от ремонт. Естествено процедурата не е лесна и не е бърза, но резултатът си заслужава. На първо място, когато подменяте всички мебели, обърнете внимание и на вратите. Те в никакъв случай не играят последната роля във Вашия интериор.

Не забравяйте, че най-добрият избор са масивните врати. Този материал дърво има много предимства. Те винаги миришат добре и ще украсят всяка стая. Вратите изработени от масивна борова или дъбова дървесина са идеален вариант за помещения от всякакъв тип.

Дъбови врати

Най-популярни са дъбовите врати. Те са издръжливи и красиви на вид. Инсталирайки ги във Вашите помещения, по този начин показвате добрия си вкус и стил. Дъбовите врати имат не само добри качества на дървесина, но имат и атрактивния им външен вид. Те могат да декорират не само за големи имения, но и апартаменти. Трайността и експлоатационните характеристики пряко зависят от подготовката на материала до монтажа. В последния етап на производство е обработката на масива с импрегнации и ако е необходимо оцветяващи вещества. След това се нанася специален лак, който не само придава блясък, но и служи като защитно покритие върху дървена повърхност.

Борови врати

Не по-малко популярни са боровите продукти. Те ще бъдат в перфектна хармония с всеки интериорен дизайн. Те са покрити с лак за издръжливост на материала. В състава си той може да бъде или от залепен масив или от масивно парче дърво.

Панелни врати

При производството на врати от панели се използват специални дървообработващи машини, които могат да създадат най-разнообразния релеф и модел на техните повърхности. В допълнение, този тип конструкция предвижда специални канали, които компенсират промяна във формата на дърво като материал по време на температурни колебания и реакцията му с висока влажност.

Чудесен пример напълно олицетворяващ панелните врати е серия Ефапел – интериорни врати за дома. Тяхната цена със сигурност е по-ниска от масивните и тежки врати от дърво. Имат редица предимства, над които си струва да помислите, преди окончателно да решите и направите поръчка за нови врати.

Не забравяйте факта, че дървесината е екологичен материал, което е много важно. Заповядайте да разгледате нашите предложения в шоурума ни за врати в Стара Загора.

Call Now Button Обнови бисквитки